Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

If you can't read this email, please view it online

BLI MED TIL BERLIN,  17. - 18. OKTOBER

 

Kurset setter søkelys på helseledelse i sin alminnelighet og i særdeleshet på lovverk, lovforståelse og lovanvendelse. Lovverket som helseledere må kjenne til er i dag svært omfattende, og vi vil presentere de viktigste rettsregler og retts-avgjørelser som gjelder helselovverket. Regjeringen presenterte nylig Meld. S. nr. 5 (2023-2024), -den såkalte Beredskaps-meldingen, som gir politisk og strategisk retning for norsk helse-beredskap. Kurset tar opp de viktigste punktene i meldingen, og både juridiske og praktiske sider vil bli diskutert. Dessuten glemmer vi ikke brukeren i dette bildet; hvordan kan brukerne være pådrivere for utvikling av tjenestene, og hvordan skal brukerne involveres i utviklingsarbeid? Spørsmålene er mange, og noen svar vil bli gitt!

Les mer

Målgruppen for kurset er kommunens politiske og administrative ledelse, ledere og mellomledere i kommunehelse-tjenesten og ledernivået i spesialisthelsetjenesten.
Helseledelse er noe mer enn bare ledelse. Ledere forholder seg stort sett til budsjett, personale og resultatmål. Helseledere forholder seg i tillegg til selve "oppdraget" som leder, også til spennet mellom politikk og administrasjon, politiske målsettinger uttrykt i budsjett, forvaltning av begrensede ressurser, rettferdig fordeling og et stort antall ansatte med behov for å bli sett og få nødvendig faglig oppdatering.

Ledere må kjenne til et omfattende juridisk dokument
Helselovene er i dag svært omfattende og kompliserte. De styrer både hva forvaltningen skal og kan gjøre, hvilke faglige vurderinger som fører fram til vedtak om tiltak og ikke minst et omfattende regelverk for brukerrettigheter og juridisk ansvar for ledere. Dette er kunnskap ledere innen helsesektoren skal kjenne til, og som vi gjennom dette kurset ønsker å sette deg i stand til å bli bedre kjent med.
Program, elektronisk påmelding og mer informasjon finner du ved på "Les mer"
Påmeldingsfrist: 14. august (Siste frist!) Pris: kr. 4.750,-

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.