Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

CALL FOR ABSTRACTS  --  CALL FOR POSTERS

PSYKISK HELSE - 2025
Samhandling = Mer kompetanse
Trondheim, 27. - 29. januar

PSYKISK HELSE-2025 er den 13. kongressen om et av våre viktigste fagområder. Kongressen har alltid vært arrangert i Trondheim, sentralt plassert midt i Norge. Og deltakerne kommer fra hele landet.
Siden 2003 har mange fra psykisk helsefeltet presentert god lokal praksis, viktige utviklingsprosjekt og viktig nasjonal forskning. Vi har mange parallellsesjoner å fylle. Scenen er din! Dette er en fin anledning til å gi dine kollegaer innsikt i dine erfaringer, arbeidsstedets løsningsmodeller, organisasjonserfaringer og mye mer. Vi garanterer at du får interessante tilhørere! Vi garanterer også at dette er spennende for deg og nyttig for dine kollegaer.

Kongressen har plenumspresentasjoner alle dager, 5 kongresseminar mandag ettermiddag og parallellsesjoner tirsdag fra kl. 09:00 - 12:30.
Vi inviterer deg til å være med å fylle parallellprogrammet med interessante presentasjoner. MER INFO OM ABSTRACTS HER.

Du finner mer informasjon om abstracts og postere på vår hjemmeside; www.fagligforum.no Ring oss gjerne for å diskutere ditt innspill, tlf; 90163016
FRIST FOR PÅMELDING AV ABSTRACTS: 1. NOVEMBER     

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.