Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

Kan du tenke deg å bli en tydeligere utgave av deg selv?
Vårt kurs om grensesetting handler om hvordan du har det og tar det, både i jobb og privat. Kurset skal bidra til at du får økt innsikt og selvsikkerhet, trygghet, mindre stress og uro, samt sunnere relasjoner. Med dette på plass vil det gi mer rom for planlegging på egne premisser, lettere å sette egne mål og få større forståelse for egen atferd. En viktig kunnskap er å bli bevisst og lære hvordan atferd kan endres. Kurset retter fokus på individspesifikke årsaker til hvorfor grensesetting er vanskelig. Kurset inneholder både teori og praktiske øvelser. Og denne kunnskapen vil være nyttig både personlig (privat) og i arbeidssammenheng. Vårt mål med kurset er at du skal bli «ekspert» på å sette grenser for deg selv og i de samarbeidsrelasjonene du befinner deg i. Kurset har fokus på ulike arbeidssituasjoner, men gjelder i like stor grad utvikling av din innsikt om deg selv, personlighet, tenkesett og grensesettende atferd. Nina Bang har ansvar for dette kurset. Hun er utdannet psykolog og er spesialist i klinisk nevropsykologi. Hun holder for tiden på med et doktorarbeid, og er tilknyttet TOP NORMENT i Oslo og St. Olavs Hospital (Østmarka) i Trondheim. Hun har bred arbeidserfaring innen psykisk helsetjeneste og habiliteringstjenesten.

PÅMELDINGSFRIST: 23. oktober

Les mer

MOTIVERENDE INTERVJU
Oslo, 2. - 3. desember 2024

Motiverende intervju (MI) er en målrettet samtalemetode for å motivere til atferdsendring og som øker sannsynligheten for endring blir vedlikeholdt på lang sikt. Metoden er meget nyttig i forhold til alle som arbeider med endringsprosesser og MI kan derfor benyttes overfor en rekke pasientgrupper og klienter. Det viser seg at metoden også er svært nyttig å kjenne til for arbeidsteam som bl.a. arbeider med hverdagsrehabilitering.
Dette to dagers kurset er en blanding av teoretisk undervisning, kliniske filmsnutter og praktiske øvelser som skal gi kursdeltakeren en innføring i Mi som en samtalemetode. Vi ønsker at du som deltaker sitter igjen med erfaringer og praktiske tips du kan ta med tilbake til dine klienter. Du vil oppdage at møtene mellom deg og klientene blir mer konkrete og meningsfulle.
PÅMELDINGSFRIST: 13. oktober

Les mer

HELSESTASJON OG SKOLEHELSE
Oslo, 3. - 4. februar 2025

Helsestasjon og skolehelsetjeneste er grunnpilarene i fore-byggende og helsefremmende arbeid for barn og unge mellom 0-20 år, men også for en stor gruppe foreldre. Vi inviterer til landskonferanse for helsesykepleier, ansatte i skolehelset-jenesten, men også ansatte i fagdisipliner som er engasjert i ulike faglige problemstillinger for målgruppen. Konferansen er en videreutvikling av de mange landskonferanser Faglig Forum har hatt for helsesykepleiere siden 1986! Denne gangen er utvalget av problemstillinger knyttet til faglig oppdatering, til metodeutvikling og egenutvikling av ditt profesjonelle speilbilde. Helsesykepleierens profesjonelle posisjon i helsevesenet er udiskutabel, men behovet for faglig utveksling og samarbeid på tvers med andre profesjoner er gjensidig viktig for videre-utvikling av forebyggende helsearbeid og skolehelsetjeneste. .
PÅMELDINGSFRIST: 6. desember

Les mer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.