Hvis du ikke kan lese denne e-posten, kan du lese den online TRYKK HER

If you can't read this email, please view it online

KURS OM VURDERINGS- OG TILDELINGSPROSESSEN
KONFERANSE OM ELDREOMSORG - 2024

VURDERING OG TILDELING

Kanskje er vurderingsprosessen den viktigste «øvelsen» som gjøres administrativt i pleie- og omsorgstjenestene. Hvem skal få? Hvem skal ikke få? Hvor mye hjelp skal den enkelte få? Er det mulig å «likebehandle»? Konsekvensene for den enkelte bruker og familien er store. Kurset skal gi deg grunnlag for egen refleksjon ved tildeling og fordeling, men også redskaper for å bli enda mer profesjonell i denne delen av tjenesten. Hvordan vurdere omsorgsbehov? Hvordan tildele tjenester? Hvordan prioritere mellom mange brukere? Hvilke ressurser settes inn i forhold til hvilke brukere, -over hvor lang tid? Spørsmålene er mange, metodene finnes, men hva med praksis? Kurset har vært fulltegnet syv ganger!! Les mer på kursets hjemmeside.
PÅMELDINGSFRIST: 11. september

Les mer

ELDREOMSORG - 2024

Kommunale pleie- og omsorgstjenester er under sterkt press. Antall brukere med behov for tjenester øker. Kanskje strekker ikke alle ressursene til. Hvordan lede en organisasjon mot vedtatt lokale og nasjonale mål. Hvordan utvikle alle medarbeidere som profesjonelle bidragsytere for å nå fastsatte mål? Hvorfor ser vi stadig avisoppslag om kriser, vold mot eldre og dårlig behandling? Hva er årsaken?
Vi har samlet dyktige fagfolk til å gi deg innspill til videreutvikling. Vi har også med en brukerrepresentant om har fått statsråden til å reagere! Les her om oppslaget fra i sommer i Dagsavisen. Vi inviterer til to viktige dager med omsorgsledere fra hele Norge.
PÅMELDINGSFRIST: 13. september

Les mer

HELSE- OG VELFERDSRETT
BEREDSKAP OG LEDELSE

Møt 3 sentrale fagfolk i Berlin; Helse- og velferdsrett. Beredskap og ledelse
FORTSATT NOEN LEDIGE PLASSER.

Les mer

VELFERDSTEKNOLOGI-
KONFERANSEN 2024, KAP.13

Norges sentrale møteplass for fagfolk og leverandører innen velferdsteknologi.
PÅMELDINGSFRIST: 4. OKTOBER

Les mer

MOTIVERENDE
INTERVJU

Vi mener at den profesjonelle samtalen må inneholde kunnskap om å motivere!
PÅMELDINGSFRIST: 11. OKTOBER

Les mer

KREFT - 2025

PÅMELDINGSFRIST: 21. november
FRIST FOR INNMELDING AV ABSTRACTS: 15. november

Les mer

PSYKISK HELSE - 2025

PÅMELDINGSFRIST: 1. desember
FRIST FOR INNMELDING AV ABSTRACTS: 15. november

Mer info

PROGRAM FOR 2025
Vi arbeider nå med sluttføringen av programoppsettet for 2025. Vi tar sikte på å presentere dette medio september. Vi er åpne for innspill; både tematikk/problemstillinger og forslag til gode forelesere. Har du noen ønsker?
Send ditt innspill til post@fagligforum.no

Mer info kommer

Faglig Forum
Pb. 1535 Vika
0117 Oslo
 
Telefon 23 11 45 00 / 90 16 30 16
http://www.fagligforum.no
post@fagligforum.no

Denne e-posten er sendt iht regler om epostmarkedsføring i ”Data Protection & marketing Legislation in Europe” og GDPR; Vår personvernspolicy er at vi kun oppbevarer epostadressen til kommunikasjon mellom deg og oss. Ingen andre har tilgang til våre lister. Du kan melde deg av listen; trykk HER og skriv avmelding nyhetsbrev i meldingsfeltet. No reply til denne avsenderadressen 

©2018 Faglig Forum for helse og sosialtjenesten. All rights reserved.